English
Начало Програма Лектори Регистрация Партньори Спонсорство Галерия Кога и къде? Презентации Контакти

Партньори

Генерални спонсори: 

jobs 

JOBS.BG е най-ефикасната кариерна медия и един от най-посещаваните сайтове в България. JOBS.BG се посещава от над 1.28 милиона уникални потребители месечно (Източник: Google Analytics). Повече от 2 милиона е броят на изпратените CV-та през JOBS.BG за месец.
JOBS.BG e партньор за България в The Network, най-голямата световна мрежа, включваща водещите кариерни сайтове в повече от 130 държави.
JOBS.BG се стреми да създаде оптимална среда, даваща възможност на компаниите да открият най-подходящите кандидати, на кандидатите възможност да реализират пълният си потенциал.
JOBS.BG е Business Superbrand за 2007-2008, потребителски Superbrand за 2009-2010, Superbrand за 2012-2013 и Business Superbrand за 2015-2016.
 

economy

Economy.bg е издание за бизнес, икономика и мениджмънт. Част от Economy.bg е Human Capital – водещата медия в сферата на човешкия капитал.
Economy.bg следи тенденциите в световната и българска икономика от съществено значение за случващото се в България, ключовите бизнес сектори, компаниите и хората, които са част от тях.
Economy.bg създава уникално редакционно съдържание – видео интервюта, статии, анализи, статистики и проучвания, създадени в сътрудничество с мениджъри от български и чужди компании, икономически анализатори и експерти от различни бизнес сектори.
Economy.bg е издание на Jobs.bg. 


one

 ONE.bg е услуга, позволяваща на потребителите да открият, да се свържат и поддържат контакт с:

- бизнес контакти
- експерти от своята или други области
- бивши и настоящи колеги

ONE.bg е услуга на Jobs.bg


Спонсори:Програмата MultiSport на BenefitSystems e придобивки за служители, която дава достъп до стотици фитнес центрове, студиа и плувни комплекси в цяла България. Това е карта, базирана на месечен абонамент, която позволява на ползвателя да посещава всеки обект в мрежата.
Benefit Systems вече 15 години е лидер в областта на социалните придобивки в Полша, а за година и половина на българския пазар, може да се похвали с над 300 спортни обекта в цялата страна, с над 100 спортни и релаксационни дейности и над 15 000 картодържателя.  ForTeam Talent Assessment e ексклузивен представител на CEB | SHL Talent Measurement Solutions за България.

Лидери в областта на оценка на таланти, ние от CEB | SHL – Forteam Talent Assessment предлагаме водещи за индустрията решения за оценка, адресиращи разнообразните нужди на клиента
Оценка на персонал: Структурирана методология за анализ на работата и дефиниране на компетенции за осъществяване на валидна оценка, чрез прилагане на собствения компетентностен модел на вашата организация или нашия Универсален Компетентностен Модел.
Подбор за високи позиции и ключови експерти: Насочени към клиента, високотехнологични оценявания за идентифициране, оценка и развитие на лидерския потенциал
Сертификационно обучение: Обучение и сертифициране на специалисти за провеждане на оценка на хората чрез Център за оценка и Компетентностно интервю, Анализ на работни позиции, Дизайн за център за оценка
Тестове за определяне ниво на знания, умения и способности: Валидирани тестове за оценка нивото на способност за извършване на определени административни и технически дейности, владеене на над 20 ИТ технологии и езици

Korn Ferry Hay Group е водеща глобална консултанска компания в областта на човешките ресурси и управленско развитие, с над 7000 служители в 56 държави. Създадена е след придобивнаето на Hay Group от Korn Ferry, обединявайки едновековна успешна история в една обща цел: да помагат на бизнес лидери и организации да реализират пълния човешки потенциал.
Глобално, компанията работи в три бизнес направления - Executive Search, Hay Group и Futurestep, партньор е на 93% от компаниите от Fortune 100. Базата данни за нивата на възнаграждение включва над 20 милиона служители от над 25 000 организации в 110 страни. Над 100 000 човека минават през програмите за развитие на лидери всеки месец.
Korn Ferry предоставя съдействие в областта на реализация на стратегии и организационен дизайн, стратегия за таланти и дизайн на работната сила, възнаграждения и придобивки, оценка и изграждане на капацитет, подбор за топ позиции и развитие на лидерски умения. Притежава богато портфолио от интелектуална собственост, което включва някои от следните решения:
Korn Ferry Hay Group Job Evaluation MethodSM – първият и най-широко използван метод за оценка на позициите, създаден през 40те години
•Глобален компетентностен модел Korn Ferry Leadership Architect® – базиран на проучванията на Ломингер
Learning Agility Architect™ –  единственото решение за развитие на лидерски качества, което измерва и развива гъвкавостта при учене, топ измерител и индикатор за висок потенциал за развитие
Рамка Engaged Performance™ – моделът за ангажираност в работата е базиран на проучвания сред повече от 7 милиона служители, измервайки факторите, които доказано водят до по-добри резултати на работното място. Базата данни е една от най-мащабните в света, което позволява сравнение спрямо фирми с високи постижения
•Тестове за оценка Talent Q – иновативни онлайн психометрични инструменти за оценка, които използват метода на адаптивно тестване, разработени от Роджър Холдсуърт, създател на SHL
Компанията инвестира в научноизследователска и развойна дейност чрез Korn Ferry Institute, за да бъде водеща в тенденциите по отношение на таланти и лидери. Чрез своите проучвания, книги и Briefings издания, институтът развива разбирането за това как стратегическите решения за управление на талантите допринасят към конкурентноспособността, развитието и успеха на бизнеса.


©2021 bapm.bg. Всички права запазени.