English
Начало Програма Лектори Регистрация Партньори Спонсорство Галерия Кога и къде? Презентации Контакти


Важно!!!

УС на БАУХ реши да запази цените за ранна регистрация валидни за целия период на регистриране!


Условия за регистрация за участие в конференцията


Притежателите на One.bg Club карта могат да се възползват от 20% отстъпка от таксата за участие в конференцията. За целта въведете кода на картата на специално обозначеното за това място в регистрационната форма. Ако все още не сте се присъединили към средата One.bg, попитайте офиса на асоциацията за своята покана.

Специална възможност!

Асоциацията предоставя 20 квоти за безплатно участие в конференцията за студенти, 5 квоти за безплатно участие в конференцията за HR професионалисти, работещи в организации от НПО сектора, 5 квоти за безплатно участие в конференцията за кариерни консултанти от университетски кариерни центрове. От тях могат да се възползват първите заявили желание за всяка от трите категории квоти. За да се възползвате, моля изпратете имейл на адрес bapm@bapm.bg
Важно! Квотите покриват таксата за участие в събитието и не включват разходите за път и настаняване.


Условия за резервация на нощувки

Настаняването на участниците в конференцията се организира от екипа на БАУХ. За ваше улеснение регистрирането за конференцията и резервирането на нощувки в СОК Камчия, където ще се проведе и самата конференция, става посредством регистрационната форма на този сайт. В секция "Резервация за хотел" можете да попълните необходимите данни.


Полезна информация

СОК Камчия се намира на около 25 км южно от Варна. Ако желаете да пътувате с автобус от София до мястото на събитието и обратно, моля пишете ни на tzalbrmawi@bapm.bg. При събиране на достатъчен брой желаещи, бихме могли да организираме пътуването.
До времето на конференцията WizzAir вече ще изпълнява полети от София до Варна и обратно. Можете да проверите и този вариант за пътуване.Регистрацията е затворена!©2021 bapm.bg. Всички права запазени.