English
Начало Програма Лектори Регистрация Партньори Спонсорство Галерия Кога и къде? Презентации Контакти
Лора Арнаудова
Лора Арнаудова е Когнитивен Коуч, НЛП Треньор и МБА. Използва Вниманието, за да подкрепя клиентите в постигането на целите им, като ги учи как да управляват спомените и да осъзнават личните поведенчески и мисловни карти. Вдъхновява се от техните истории, защото всяка е източник на уникално ново познание. Започва кариерата си с управление и маркетинг. През 2008 г. преминава към НЛП и Коучинг. В работата си използва още инструменти от Гещалт, Поведенческа и Когнитивно Поведенческа Психотерапия, Сугестопедия, Когнитивна Психология, Облекчаване на болка, Хипноза, Комуникация различна от съзнателната и Психология без грешки.
В академичната й биография присъстват Бакалавър и Магистър по Икономика и Търговия от Луис Гуидо Карли в Рим, Италия и Магистър по Бизнес Админисрация от Университета Хил в Лондон, Великобритания. Също така, е сертифициран Коуч и НЛП Треньор от Обществото по НЛП на д-р. Ричард Бандлър. Визитката й съдържа длъжностите Търговски Директор на Салини България АД, Маркетинг Директор на Литекс Комерс АД, Финансов Консултант BIBOP CARARE - Banca di Roma, Рим, Италия.
Има още опит в директни и B2B продажби, маркетинг, преговори, развитие на търговски мрежи и ключови клиенти. Създател е на НЛП България – Институт, специализиран в коучинг, тренинг и издателство. Води тренинги по НЛП специализация, Продажби и Преговори, Мениджмънт, Публична Изява, Бизнес Комуникация, Харизма, Лидерство и Коучинг.


©2021 bapm.bg. Всички права запазени.