English
Начало Програма Лектори Регистрация Партньори Спонсорство Галерия Кога и къде? Презентации Контакти
Спирос Паолинелис
В работата си с хора и организации, Спирос влага знания и опит, придобити като изпълнителен директор на големи мултинационални компании (Mobil, BP) до 2003 г., и като консултант и коуч по лидерство от тогава насам.
По време на международната си кариера има възможност да инициира или да бъде част от големи инициативи, фокусирани върху постигането на икономии от мащаба и обслужване на клиентите, докато в същото време развива на висока култура на изпълнението.
Една от международните задачи, която му донася най-голямо удоволствие е тази на Мениджър на Европейския център за мобилен маркетинг обучение (MEMTC), базиран в Лондон, където има възможността да изпита реални бизнес резултати, които фокусираните обучения може да да постигнат.
Като консултант, трейнър и коуч, той продължава да насърчава развитието на организационната култура фокусирана върху High Performance with Aligned Values, използвайки изпитани и практически решения на проблемите, пред които са изправени мениджърите на всички нива в Гърция, Кипър, България, Сърбия. Неговото участие приключва, когато чрез коучинг, са постигнати договорените цели.
През 2005 Спирос основана Blanchard International Group Hellas, филиал на дружествата от Кен Бланчард в Гърция. Заедно с г-н Деметриу, те основават Blanchard International България през 2009 г., Blanchard
 
Обучение:
- Магистърска степен от University of London
- Диплома от Imperial College
- Машиностроене в Националния технически университет в Атина
Спирос също така е сертифициран Master Trainer на Кен Бланчард компаниите.


©2021 bapm.bg. Всички права запазени.