English
Начало Програма Лектори Регистрация Партньори Спонсорство Галерия Кога и къде? Презентации Контакти
Тим Едуърдс

Тим Едуърдс e старши главен консултант от Korn Ferry Hay Group, базиран в Лондон. Той има над 10-годишен опит в различни сектори и индустрии. Работил е пряко със топ мениджмънт с фокус върху ефективност, възвращаемост и подобравяне качеството на инвестициите в човешкия капитал.
Тим е част от звено, с фокус върху трансформация на HR и секторен фокус технологии, телеком и професионални услуги. Преди да се присъеди към компанията е натрупал значителен опит  в ролята на Мениджър Човешки Ресурси и Бизнес Партньор в консултантски, инженерни и високотехнологични компании.
Притежава експертни познания и опти в областа на: реструктуриране на работната сила, организационен дизайн; мащабни проекти за трансформация на бизнеса и функцията ЧР; разработване на кариерни пътеки и развитие на служителите; създаване на модели за управление на представянето и талантите.
Той е член на CIPD, завършил е Бизнес психология и мениджмънт в Birmingham City University и International Business School of Budapest.©2021 bapm.bg. Всички права запазени.