English
Начало Програма Лектори Регистрация Партньори Спонсорство Галерия Кога и къде? Презентации Контакти
Георги Деянов

Георги Деянов е член на съвета на директорите от 2008 г. и изпълнителен директор на "ЕКО България" ЕАД от 2012 г. Преди да стане изпълнителен директор, той е бил финансов и административен директор в компанията, където работи от 2005 г.

Преди да се присъедини "ЕКО България" ЕАД, Георги Деянов е бил финансов директор в "Тойота Балканс", отговарящ за България, Румъния и Македония, финансов и административен директор в "Сарантис България" ЕООД, както и финансов мениджър в "Интерлийз" АД и "Kraft Foods България" АД.

Георги Деянов е роден през 1962 г. в София. Той има магистърска степен по „Икономика на промишлеността“ от Университета за национално и световно стопанство. Специализирал е "Ефективно управление", "Връзки с крайни клиенти" и "Счетоводство за мениджъри" в Open University - Великобритания.

Георги Деянов е сред десетте финалисти за наградите "Мениджър на годината" през 2016 г. Наградата "Мениджър на годината" се присъжда на кандидати за показани добри управленски практики и постигнати най-високи финансови резултати, които тези кандидати са осъществили посредством личностни качества, гарантиращи успешното ръководене на всички функции за управление в бизнеса.©2021 bapm.bg. Всички права запазени.