English
Начало Програма Лектори Регистрация Партньори Спонсорство Галерия Кога и къде? Презентации Контакти
Иво Василев

Иво Василев е HR мениджър с 20-годишен професионален опит в управление на хора. Кариерата му преминава на ръководни позиции във водещи международни и български компании: Кока-кола ХБК, МЕТРО Кеш &кери, Интегрейтид Микро-електроникс /бивш Епик/, „Пикадили – Делез“ и Винпром Пещера. В момента е част от екипа на Каолин ЕАД - България, част от германската група Quarzwerke Gmbh. Компанията е водещ производител на индустриални материали в Югоизточна Европа с пазари в над 30 страни на 4 континента. Приоритетен проект на Каолин ЕАД в областта ЧР за 2016-2018 година е въвеждането на Дуално обучение в гр. Ветово, обл. Русе.

Иво Василев е инженер по образование, завършил ЛТУ София. Изучавал „Управление на Човешките ресурси“ в НБУ София. Член на БАУХ. Активно участва в различни форуми и инициативи както на БАУХ, така и на други професионални събития, обучения, срещи за споделяне на опит и новости в областта на ЧР.

Опитът му в различни бизнес сфери – основно в областта на търговия и производство, в условия на многобразна културна среда и различни фирмени ценности му дава възможност да организира и ръководи проекта за трансфер на знания чрез Дуалното обучение в специфично производство и един „екзотичен район“ на България – Североизточна България.©2021 bapm.bg. Всички права запазени.